متفرقه, مقالات

آشنایی با تابلو راهنما و طریقه ساخت آن

تابلو راهنما

آشنایی با تابلو راهنما  

یکی از پرکاربردترین و رایج ترین تابلوهای تبلیغاتی مورد استفاده در اماکن مختلف از جمله راهنمایی رانندگی، شماره اتاق های اداری، آویزان از سقف برای بخش های اداری و بیمارستان ها، خروج اضطراری و طبقات ساختمان ها، تابلو راهنما است. این تابلو به منظور صرفه جویی در زمان افراد و راهنمایی کامل آن ها برای یافتن بخش های کوچک تر در قسمت های بزرگ و شلوغ اداری، عمومی، تجاری و عدم سردرگمی آن ها به کار می رود. در اماکن عمومی، اداری و تجاری با وجود تابلو راهنما مراجعه به بخش اطلاعات آن خیلی کم بوده و از ازدحام و درگیری افراد برای یافتن بخش مورد نیاز جلوگیری می کند. بازدهی، خدمت رسانی و در کل، کیفیت تبلیغ یک بخش تجاری یا اداری با وجود تابلو راهنما به عنوان هدایت کننده همیشگی و غیر مقید به زمان و نمایش گر زیرمجموعه های یک قسمت بزرگ، بالا می رود.

مواد ساخت تابلو راهنما

تابلوی راهنما با استفاده از موادی چون چوب، پلکسی گلاس، آلومینیوم و کامپوزیت در شکل های متنوعی از جمله خطی، لیزری و چاپی و با توجه به سلیقه تابلوساز و متناسب با محیط نصب طراحی و ساخته می شود. همچنین، برای روشنایی صفحه تابلو، لامپ های اس ام دی در آن به کار می رود.

انواع تابلوی راهنما از لحاظ محیطی

در حالت کلی، تابلو راهنما از جنبه محیطی به دو قسمت تابلو راهنمای داخلی یا سربسته(Indoor) و تابلو راهنمای فضای باز یا بیرونی(Outdoor) تقسیم می شود. در طراحی و ساخت تابلوهای راهنمای داخلی، زیبایی و قابل توجه بودن آن و در ساخت تابلوهای راهنمای بیرونی، استحکام و ماندگاری تابلو مدنظر است. تابلوهای راهنمای داخلی به عنوان تابلوی اعلانات، راهنمای ایستاده یا آویزان، سردربی، شماره اتاق و رومیزی اداری و تابلوهای راهنمای بیرونی به عنوان تابلوی راهنمایی رانندگی، راهنمای طریقه رانندگی در جاده ها جهت افزایش ایمنی، راهنمای بخش های مختلف پارک، شهر و غیره به کار می روند.

تابلو راهنما

ساخت ، نصب و تولید انواع تابلو راهنما

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *