تابلو راهنما, مقالات

سفارش تابلو راهنما شرکتی

تابلو راهنما شرکتی چیست و چرا باید از آن ها استفاده کنیم ؟

تابلو راهنما شرکتی بهترین روش برای معرفی و راهنمایی بخش های مختلف ساختمان های اداری، تجاری، فروشگاه ها و سایر بخش های متعدد در امکان عمومی و خصوصی می باشد. معمولا افراد زمانی که وارد یک فضای بزرگ عمومی می شوند، به دلیل وجود بخش های مختلف و یا اتاق های بسیار دچار سردرگمی می شوند. در چنین شرایطی هر فرد برای پیدا کردن مکان ها بخش مورد نظر خود باید مدام به بخش اطلاعات مراجعه کنند و یا از افراد حاضر کمک بگیرند که این کار بسیار وقت گیر است. همچنین موجب ازدحام و ایجاد بی نظمی در آن محیط می شود.

تابلو راهنما شرکتی

تابلو راهنما شرکتی چیست ؟

وجود تابلو های راهنما در هر ساختمانی ضروری است. به کمک تابلو راهنما شرکتی هر شخص می تواند به راحتی بخش مورد نظر خود را در کمترین زمان ممکن پیدا کند. تابلو های راهنما در سرعت بخشیدن به روند کار ها بسیار موثر هستند؛ به همین دلیل نصب این تابلو ها در اماکنی مانند ترمینال، فرودگاه، سالن های نمایشگاه و یا کنفرانس، مراکز تجاری،  اداری، آموزشی  و…  ضروری می باشد.

نمونه تابلو راهنما شرکتی

اهمیت استفاده از تابلو های راهنما

همانطور که در بخش قبل به آن اشاره کردیم؛ تابلو راهنما شرکتی از تجهیزات ضروری اداری به حساب می آید که در معرفی، راهنمایی، هدایت و تکریم ارباب رجوع بسیار موثر می باشد. نصب این تابلو ها در اماکن عمومی بزرگی مثل بیمارستان ها، مترو، فرودگاه ها و… از سردرگمی افراد و بی نظمی جلوگیری می کند.

به طور کلی فرقی نمی کند که شما دارای یک ساختمان اداری، مسکونی و یا تجاری باشید. هر ساختمان و یا هر مجتمعی به تابلو راهنما شرکتی نیاز دارد. در این تابلو ها می توان بخش های مختلف را با حفظ ترتیب هر واحد به گونه ای زیبا و منظم مشخص کرد. تابلو سردرب واحد ها نیز جزئی از تابلو های راهنما به حساب می آید که برای معرفی هر واحد به کار برده می شود.

تابلو های راهنمای هر واحد در مراکز نشان دهنده اهمیت نظم و رعایت سلسله مراتب در آن مجموعه می باشند. سازمان ها، شرکت ها و دفاتر کاری دارای بخش های متعددی هستند که در آن ها افراد مختلفی کار می کنند. زمانی که مراجعین جدید به مرکز وارد می شوند، با بخش ها آشنا نیستند و نمی دانند باید به کدام اتاق بروند. در چنین شرایطی وجود تابلو های مشخص کننده دفتر مدیریت، امور مالی، حسابداری، بخش بازاریابی، واحد فروش و… به طور کلی تابلو های راهنما بسیار حائز اهمیت می باشد.

تابلو راهنما

وجود تابلو راهنمای طبقات در هر ساختمانی ضروری است. آخرین باری که به یک ساختمان اداری و یا مراکز خدماتی مراجعه کردید را به یاد بیاورید. احتمالا بعد از سوال از قسمت نگهبانی و یا بخش اطلاعات، برای یافتن بخش مورد نظر خود به سراغ تابلو های راهنما رفته اید. حال تصور کنید که اگر تابلو های راهنما وجود نداشتند در این پروسه چقدر وقت شما تلف می شد.

 

مزایای نصب تابلو راهنما در محیط های مختلف

استفاده از تابلو راهنما شرکتی مزایای بسیاری دارد که در ادامه به مهمترین آن ها اشاره شده است.

  1. مسیر یابی راحت

به قطعیت می توان می گفت که مهمترین مزیت نصب تابلو های راهنمای اداری همین مورد است. به کمک تابلو های راهنما افراد می توانند در زمان کوتاهی بخش مورد نظر خود را پیدا کنند.

  1. حفظ نظم سازمان

تابلو راهنما شرکتی برای برقراری نظم و جلوگیری از بروز ازدحام در هر مکانی ضروری است. اکثر سازمان ها، ادارات و هتل ها و مراکز تجاری برای افزایش نظم و مدیریت مکان از تابلو های راهنما استفاده می کنند.این مسئله برای ساختمان های بزرگ و مراکز اداری که بخش های متعددی دارند بسیار حیاتی می باشد. حال تصور کنید که در صورت نبود تابلو های راهنما چه آشفتگی درون محیط ایجاد می شود.

  1. زیبایی قسمت ورودی هر ساختمان

تابلو راهنما شرکتی علاوه بر کمک به هدایت افراد و تسهیل روند کار ها جنبه زیبایی و دکوراتیو نیز دارد.   همانطور که می دانید تابلو های راهنما در طرح ها و رنگ های مختلف ساخته می شوند. شما می توانید با انتخاب طرحی مناسب و هماهنگ با دکوراسیون داخلی هر مکان، زیبایی محیط را دو چندان کنید.

  1. تکریم ارباب رجوع

افراد همواره به دنبال راهی برای حل مشکلات و پیشبرد کار های خود هستند. هیچ کس بی نظمی و اتلاف وقت را دوست ندارد. استفاده از تابلو های راهنما به نوعی احترام به ارباب رجوع می باشد. به کمک این تابلو ها می توانید رضایت مراجعه کنندگان را جلب کنید. این مسئله برای هتل ها و یا مراکز تجاری و دیگر مراکز خدماتی اهمیت فراوان دارد.

نمونه تابلو راهنما

انواع تابلو راهنما شرکتی

تابلو راهنما شرکتی از مهمترین تابلو ها در صنعت تابلو سازی به حساب می آید. نصب این تابلو در محیط های شلوغ که دارای بخش های متعدد هستند، می تواند از اتلاف وقت جلوگیری کند و بازدهی مکان و سرعت و خدمات رسانی را به طور چشمگیری افزایش دهد. به همین دلیل صاحبان ساختمان های بزرگ همواره نسبت به سفارش این تابلو ها اقدام می کنند.

همانطور که می دانید در تابلو سازی بیشتر از موادی چون پلکسی، چلنیوم، آلومینیوم، چوب، استیل، کامپوزیت استفاده می شود. تابلو های راهنما شرکتی بسته به سلیقه مشتری و نیاز هر ساختمان در انواع تابلو های لایت باکس، تابلو های چلنیوم، تابلو های فلزی و تابلو های استیل طراحی و ساخته می شوند. همچنین در ساخت این تابلو ها از دیگر متریالی مانند چوب ترموود، پلکسی، آلومینیوم، کامپوزیت و… نیز استفاده می شود.

با پیشرفت تجهیزات و ابزار آلات مورد استفاده در ساخت تابلو ها، صنعت تابلو سازی تحول پیدا کرده است. امروزه دیگر می توان تابلو ها در انواع و ابعاد مختلف با بالاترین حد دقت و ظرافت طراحی و آماده کرد. خوشبختانه با وجود ابزار جدید برش، دستگاه های لیزری و CNC، امکان ساخت تابلو ها از متریال مختلف به راحتی امکان پذیر شده است. بنابراین شما می توانید برای هر محیطی بسته به نیاز آن و فضایی که در اختیار دارید، تابلو راهنما مناسب خود را سفارش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره می توانید با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید.

 

ساخت تابلو های راهنما

به طور کلی تابلو های راهنما اداری و شرکتی به صورت پلاک هایی جداگانه طراحی، ساخته و نصب می شوند. در ساخت تابلو راهنما شرکتی که معمولا در ورودی ها ساختمان ها نصب می شود، پلاک ها به گونه ای پیوسته در کنار یکدیگر قرار داده می شوند. طراحی تابلو ها و شیوه نصب آن ها تماما مطابق خواسته و سلیقه مشتری انجام می گیرد.

تابلو راهنما شرکتی معمولا در قسمت ورودی ساختمان ها، سر در هر واحد، قسمت لابی و یا بخش های متعددی از سالن ها و یا راهرو ها نصب می شود. مشتریان عزیز در صورت نیاز می توانند برای روشنایی تابلو ها از لامپ های SMD استفاده کنند.

نمونه تابلو راهنما با نور

طراحی و ساخت تابلو راهنما شرکتی به صورت تابلو خطی، تابلو لیزری و تابلو چاپی انجام می گیرد. انتخاب نوع تابلو، روش ساخت آن و متریالی که در ساخت آن استفاده می شود همگی به سلیقه مشتری، نوع ساختمان، میزان نور مکان، بودجه در نظر گرفته شده برای این کار و دکوراسیون داخلی محیط بستگی دارد.

در ساخت تابلو های راهنمای اداری تابلو ساز می تواند علاوه بر استفاده از متریال مختلف از تجهیزات و دستگاه های متنوعی استفاده کند. روش ساخت تابلو کاملا به نوع سفارش مشتری بستگی دارد. در تابلو سازی بخش اعظم کار توسط دستگاه برش انجام می گیرد و پس از آن  طرح های گرافیکی و متن مورد نظر بر روی تابلو چاپ و یا حکاکی می شود.

تابلو های راهنما اداری بر اساس کاربرد در دسته های تابلو اطلاعات رسانی، تابلو معرفی ( واحد، اشخاص و یا سمت ) و تابلو های هدایت مسیر ساخته می شوند. مشتریان عزیز می توانند تابلو مورد نظر خود را بسته به شرایطی که برای نصب و اتصال آن در نظر دارند، در انواع مگنتی، ریلی، چسبدار، اسپیسر، دولایه پیچ سفارش دهند.

 

ویژگی های تابلو راهنما شرکتی با کیفیت

کیفیت ساخت و استفاده از متریال مرغوب از فاکتور های اصلی در تابلو سازی می باشد. استاندارد های کیفی ساخت تابلو راهنما شرکتی عبارتند از :

  • استحکام بالا و استقامت مناسب در برابر ضربه و یا سقوط
  • قابلیت شستشو
  • مقاومت در برابر آب و مواد شیمیایی
  • مقاومت در برابر عوامل محیطی و اکسیداسیون
  • عدم وجود مشکلاتی چون خوانا نبودن تابلو، بازتاب نور در تابلو و هر مشکلی که دید مراجعه کنندگان را کم کند.
  • استفاده از فونت مناسب و خوانا در ابعاد مناسب
  • رعایت و حفظ زاویه دید مراجعه کنندگان در هنگام نصب تابلو
  • امکان تغییر اطلاعات پلاک و یا اضافه کردن اطلاعات

 

آنچه که در تابلو سازی اهمیت دارد، تجربه و مهارت تابلو ساز در تمامی مراحل طراحی و ساخت تابلو می باشد. آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات جدید و یادگرفتن روش کار آن ها به تابلو ساز کمک می کند تا سفارشات خود را در مدت زمان کمتر و با دقت و ظرافت بالاتری آماده کند. افزودن طرح های گرافیکی و یا لوگو برند ها در تابلو تنها با تجهیزات لیزری جدید امکان پذیر است. بنابراین تابلو سازی باید با دستگاه های جدید به خوبی آشنا باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *